Evenementen
  IN

 
Elephant Parade - factsheet
Van 5 september t/m 31 oktober
Diverse locaties Amsterdam
Info: www.elephantparade.nlSecond Home Beurs
Vrijdag 9 t/m zondag 11 oktober
Jaarbeurs Utrecht
Info: www.secondhome.nl
Kathin ceremonie
Zaterdag 10 oktober
Buddharama Temple - Waalwijk. Info
.

   


De Elephant Parade is dit jaar in Amsterdam
.
Twee jaar geleden in Rotterdam, vorig jaar in Antwerpen en dit jaar in Amsterdam: de grote openluchttentoonstelling, de Elephant Parade. Een initiatief van Marc en Mike Spits om hiermee een grote donatie op te halen voor de bedreigde Aziatische olifanten.

Vanaf 5 september zullen zo’n honderd manshoge olifantenbeelden te zien zijn op diverse locaties in Amsterdam. Zeker vier beschilderde olifanten zullen aanwezig zijn op het Thailand Grand Festival op 5 en 6 september op het Beursplein waardoor het daar een echt Thailand weekend gaat worden. De olifanten zijn beschilderd door kunstenaars uit binnen- en buitenland. De Elephant Parade blijft tot 31 oktober in Amsterdam. Na afloop van de tent-oonstelling zullen de olifanten geveild worden. De opbrengst komt ten goede aan de Elephant Family, een stichting die zich inzet voor het behoud van de Aziatische olifanten. In 2007 bracht de eerste Elephant Parade 248.500 euro op; vorig jaar het recordbedrag van 477.900 euro. Meer info


Second Home beurs
.
Een tweede huis in Thailand, wie droomt daar nou niet van en wil niet genieten van de mogelijkheid om een groot deel van het jaar of om enkele maanden per jaar in het paradijselijke Thailand te kunnen wonen?

Op de Second Home International die van 9 t/m 11 oktober 2009 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden kunt u wegdromen bij het zien van de prachtige huizen die door een aantal projectontwikkelaars/verkopers worden aangeboden. Of je nu in het Chiangrai in het noorden of Hua Hin in het zuiden van Thailand zou willen wonen, alle projectontwikkelaars weten je wel naar een project te brengen waar je paleisje gebouwd kan worden. Informatie over een project in Chiangrai kunt u ook op de pagina wonen vinden.

   


.
Het Thailand Festival heeft dit jaar Pee Sadern 'live on stage'!

De Thaise rockband Pee Sadern speelt zaterdag 24 oktober op het Thailand Festival in Rijswijk. Dit tweedaagse festival is hét festival voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in Thailand, Thaise cultuur, Thais eten, Thaise producten en reizen naar Thailand. Zaterdag 24 Oktober is het festival geopend van 10.00 uur tot 01.00 uur en zondag 25 Oktober van 10.00 uur tot 20.00 uur. Alle informatie vindt u op www.thailandfestival.nl en www.thai-concerts.com
   


Thailand Festival 2009
Zaterdag 24 en zondag 25 oktober
Expo – Rijswijk
Info: www.thailandfestival.nl


Concert Pee Saderd
Zaterdag 24 oktober
Expo – Rijswijk
Info: www.thai-concerts.com
Loy Krathong Festival 2009
Zaterdag 14 november
Peelhal - Den Bosch
Buddharamatempel - Waalwijk. Info
 
  .
Naar boven